foto

Almila Bağrıaçık

  • nar. 10.9.1990 (30 let)
    Ankara, Turecko

Biografie

Narodila sa síce v Ankare, no jej rodičia, ktorí boli korešpondentmi v tureckých médiách, sa v roku 1995 presťahovali do Nemeckého Berlína. Vyrastala teda ovplyvnená oboma kultúrami aj jazykmi. V roku 2008 v berlínskom klube Kreuzberg SO36 ju náhodne objavil fotograf , ktorý ju pozval na konkurz. Získala hneď úlohu vo filme, ktorý mal premiéru v roku 2010 na Berlínskom Medzinárodnom filmovom festivale. Následne hrala v mnohých televíznych seriáloch. V rokoch 2008 až 2010 získala skúsenosti aj ako divadelná herečka v divadle HAU a v mníchovskom Kammerspiele. Inscenácia, v ktorej účinkovala, získala Cenu bratov Grimmovcov. Premiéra v celovečernom filme s hlavnou úlohou na ňu čakal až v roku 2015. V roku 2017 bola kladne ohodnotená za svoj herecký výkon a nominovaná na cenu Bunte New Faces Award ako najlepšia mladá herečka 2016. Získala tiež cenu nemeckej televízie 2017 ako najlepšia herečka v kategórii Najlepšia miniséria. Napriek tomu, že mladá herečka nemá herecké vzdelanie, je vďaka svojmu talentu vychádzajúcou hviezdou nemeckého showbiznisu.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2021 Tatort - Borowski und die Angst der weißen Männer (TV film)
2020 Im Feuer
Nimby
Tatort - Borowski und der Fluch der weißen Möwe (TV film)
2019 Der Gute Bulle: Friss oder stirb (TV film)
Jen žena
Tatort - Borowski und das Haus am Meer (TV film)
Wahrheit oder Lüge (TV film)
2018 Asphaltgorillas
Tatort - Borowski und das Glück der Anderen (TV film)
Tatort - Borowski und das Haus der Geister (TV film)
2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
2016 Kommissar Pascha (TV film)
Memoire (studentský film)
Teroristé hákového kříže: Oběti - Nezapomeňte na mě (TV film)
2015 300 Worte Deutsch
Hördur
2013 Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
2012 Glanz & Gloria
2010 Cizinka

TV seriály

2018 Unschuldig (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Es lebe der Tod (E15)
2017 4 bloky (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Machtlos (S01E05)
Verrat (S01E04)
další epizody (6)
Hayat Şarkısı (TV seriál)
Episode 35 (S02E35)
Episode 34 (S02E34)
Episode 33 (S02E33)
další epizody (20)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Der letzte Gast (E19)
Kriminalista (TV seriál)
Matka bouře (S12E04)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Familiengeheimnis (E25)
2016 Hayat Şarkısı (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (36)
V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
2015 Mila (TV seriál)
2014 Policie Hamburk (TV seriál)
Diebe (S09E13)
Kriminalista (TV seriál)
Velké oko Kreuzkolln (S10E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kleine Geheimnisse (S14E11)
Kobra 11 (TV seriál)
1983 (S18E13)
2013 Der Lehrer (TV seriál)
Elektroschocker, Pfefferspray und ein SEK vor der Tür (S02E03)
Policie Hamburk (TV seriál)
Gelegenheit macht Diebe (S08E03)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tod eines Lehrers (S12E03)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky