foto

Mike Gunn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Sand Castle
2016 Orel Eddie
2013 Slunce nad Leithem
Sviňák
2012 Sex nebo život!
2010 Africa United
Whistle and I'll Come to You (TV film)
2009 Framed (TV film)
2008 Bůh před soudem (TV film)
The Things I Haven't Told You (TV film)
2006 Létající Skot
Missing (TV film)
Svědek (TV film)
2005 Neznámý vojín
2001 Zatracená noční dřina
1999 Zlomek sekundy (TV film)
1998 Acid House

TV seriály

2020 White Lines (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (8)
2016 Crazyhead (TV seriál)
Beaver with a Chainsaw (E06)
Downward Facing Dog (E05)
A Pine Fresh Scent (E02)
2015 Black Work (TV seriál)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Shetland (TV seriál)
Blue Lightning: Part 2 (S02E06)
Blue Lightning: Part 1 (S02E05)
Dead Water: Part 2 (S02E04)
další epizody (6)
2012 Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 3 (S01E03)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Cracking a Killer's Code: Part 1 (S01E01)
2011 Young James Herriot (TV seriál)
2009 Personal Affairs (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2002 The Book Group (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 The Boss

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky