foto

Mike Gunn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Sand Castle
2016 Orel Eddie
2013 Slunce nad Leithem
Sviňák
2012 Sex nebo život!
2010 Africa United
Whistle and I'll Come to You (TV film)
2009 Framed (TV film)
2008 Bůh před soudem (TV film)
Things I Haven't Told You, The (TV film)
2006 Létající Skot
Missing (TV film)
Svědek (TV film)
2005 Neznámý vojín
2001 Zatracená noční dřina
1999 Zlomek sekundy (TV film)
1998 Acid House

TV seriály

2015 Black Work (TV seriál)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Shetland (TV seriál)
Blue Lightning: Part 2 (S02E06)
Blue Lightning: Part 1 (S02E05)
Dead Water: Part 2 (S02E04)
další epizody (6)
2012 The Bletchley Circle (TV seriál)
2011 Young James Herriot (TV seriál)
2009 Personal Affairs (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
2002 The Book Group (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 The Boss

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace