foto

Wolfgang Fierek

  • nar. 9.12.1950 (69 let)
    Ottobrunn, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marie fängt Feuer - Alles oder nichts (TV film)
Marie fängt Feuer - Den Mutigen gehört die Welt (TV film)
Marie fängt Feuer - Lügen und Geheimnisse (TV film)
Marie fängt Feuer - Stürmische Zeiten (TV film)
2018 Marie fängt Feuer - Kleine Sünden (TV film)
Marie fängt Feuer - Zweite Chance (TV film)
2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
Marie fängt Feuer - Allein war gestern (TV film)
Marie fängt Feuer - Nichts als die Wahrheit (TV film)
2016 Marie fängt Feuer - Für immer und ewig (TV film)
Marie fängt Feuer - Vater sein dagegen sehr (TV film)
Schwarzach 23 und die Jagd nach dem Mordsfinger (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
2011 Amok
2010 Der Schrei - Eine ganz alltägliche Geschichte
2009 Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
Smrt v horách
2007 Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
Lékař z Wörthersee 2 (TV film)
2006 Lékař z Wörthersee (TV film)
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
Tam, kde začíná štěstí (TV film)
2004 Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
2002 Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
2001 Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
1999 Die blaue Kanone (TV film)
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
Zwei Männer am Herd (TV film)
1997 Die Superbullen (TV film)
1995 Das Flittchen und der Totengräber
1994 Pumuckl und der blaue Klabauter
1992 Engel für Felix, Ein
1991 Zu zweit geht alles besser (TV film)
1989 Aufs Ganze (TV film)
Zwei Münchner in Hamburg: Abschied von der Isar (TV film)
1988 Schloß Königswald
Starke Zeiten
1987 Smaragd
1984 Her mit den kleinen Schweinchen
1983 Die unglaublichen Abenteuer des Guru Jakob
Dva supernosáči
Hon za sukněmi na Kilimandžáru
1981 Wie die Weltmeister
1980 Flitterwochen
Keiner hat das Pferd geküßt
1979 Allerletzte, Der (TV film)
Arabische Nächte
Komischer Heiliger, Ein
1978 Amore (TV film)
1976 Idole (TV film)

TV seriály

2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Big Ben (TV seriál)
Prvotřídní pohřeb (S12E03)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
Schloßherren (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)

Dokumentární

2018 Harald Juhnke - eine Legende. Unvergessen. (TV film)
Helmut Fischer - eine Legende. Unvergessen. (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
Gefragt - Gejagt (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky