foto

Brenda Kendall

  • nar. 26.6.1949 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Na hraně zákona (TV film)
1999 Nightmare Man
1998 The Chosen (TV film)
1997 Memory & Desire
1994 Herkules a ztracené království (TV film)
1992 Braindead - Živí mrtví
1990 Anděl u mého stolu
1989 Zilch!
1984 Second Time Lucky
1982 Breakfast in Paris

TV seriály

2015 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Zemřít či nezemřít (S02E02)
2006 Báječná parta (TV seriál)
1997 Xena (TV seriál)
Zde přichází... Miss Amphipolis (S02E11)
1995 Herkules (TV seriál)
Riding High (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky