foto

Trevor Torseth

  • nar. Fort Frances, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cannonball
2015 Hranice strachu
2014 Rabid Weight Loss
2011 Trail of Blood
2010 NoNAMES
2008 In Trees
2007 Lake Dead

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v kontejneru (S12E06)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Osvobození (S03E20)
2014 Sequestered (TV seriál)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelská trojka (S10E09)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Úplně všechno zkazí (E02)
2010 Pod dohledem (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a oživlá mrtvola (S03E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky