foto

Nicolin Kunz

  • nar. 9.12.1954
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 31.12.1997 (43 let)
    Carinthia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Fröhlich geschieden (TV film)
1996 Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
Schwurgericht - Ein Kind war Zeuge (TV film)
1993 Mörderin, Eine (TV film)
1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1991 Der Schwierige (TV film)
Malina
1988 Wie kommt das Salz ins Meer? (TV film)
1984 Tod eines Schaustellers
1981 Tarabas (TV film)

TV seriály

1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
1995 Auf immer und ewig (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Bienzle und die Feuerwand (S01E315)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Telefongeld (S01E247)
1985 Willkommen im Club (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Baranskis Geschäft (S01E175)
1983 Goldenen Schuhe, Die (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky