foto

John Sereda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
2015 Once Upon a Holiday (TV film)
The Blackburn Asylum
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
2010 Paradox
2009 Fear Island (TV film)
Phantom Racer (TV film)
Vánoce v Canaanu (TV film)
2008 Cyklus
Kingdoms of Grace
Kluk od vedle (TV film)
Kód smrti
Návrat minulosti (TV film)
Ten pravý pro mě (TV film)
2007 Když se smůla lepí na paty
2006 Canes
Double Cross (TV film)
Krutá vášeň (TV film)
Max Havoc: Ohnivý kruh
Pravda
Tajemství minulosti (TV film)
Utajená minulost (TV film)
Zrádná mysl (TV film)
2005 Chasing Christmas (TV film)
Cizinec v mé posteli (TV film)
Zajaté srdce (TV film)
Zločinné úmysly (TV film)
2004 Předtucha (TV film)
Smrtící skály
2003 Maximum Surge (TV film)
2002 Spalující oheň (TV film)
The House Next Door
Včelí zabijáci (TV film)
2001 Mindstorm
Válečná nevěsta
2000 The Guardian
1993 Lotus Eaters, The
1989 Empire of Ash III

TV seriály

2020 When Calls the Heart (TV seriál)
Don't Go! (S07E10)
New Possibilities (S07E09)
Into the Woods (S07E08)
další epizody (7)
2019 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of a Mountie (S06E04)
A Vote of Confidence (S06E03)
2017 When Calls the Heart (TV seriál)
Change of Heart (S04E04)
2016 When Calls the Heart (TV seriál)
Troubled Hearts (S03E02)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
With All My Heart (S02E07)
Coming Together, Coming Apart (S02E06)
Trials of the Heart (S02E01)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Prelude to a Kiss (S01E12)
Rules of Engagement (S01E11)
Love Comes First (S01E10)
další epizody (7)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
Lights Out (S01E19)
Pool Shark (S01E18)
Catching Cold (S01E17)
další epizody (12)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
The Dead Body (S01E04)
A Creature Was Stirring (S01E03)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)

Dokumentární

2011 Dokonalý běžec (TV film)
2010 Ženy, které vyřešily vraždu: skutečné zločiny (TV seriál)
2009 Uakari: Tajemství anglické opice
2006 Very Bad Men (TV seriál)
2002 Mutual of Omaha's Wild Kingdom (TV seriál)
1998 John McCrae's War: In Flanders Fields
1992 Kurt Browning: Life on the Edge (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Kingdoms of Grace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky