foto

Friedo Solter

  • nar. 24.7.1932 (88 let)
    Reppen, Pommern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Alter Schwede (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1989 Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1983 Luftschiff, Das
1977 Dantons Tod (TV film)
Unterwegs nach Atlantis
1975 Till Enšpígl
1974 Die Kurve (TV film)
Egmont (TV film)
Johannes Kepler
Leben mit Uwe
Nachtasyl (TV film)
Rückkehr als Toter (TV film)
1972 Kalkutta, 4. Mai (TV film)
Nevděk světem vládne
1970 Moje nultá hodina
Vrah je na stadiónu ve Wembley (TV film)
1968 Die Heirat (TV film)
Zeit ist Glück (TV film)
1967 Lord am Alexanderplatz, Ein
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Eiche und Angora (TV film)
1964 Als Martin vierzehn war
Der Neue - Teil 2 (TV film)
Eiche und Angora (TV film)
1963 Christine
Der Neue - Teil 1 (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
Das Stacheltier - Die Mutprobe
Professor Mamlock
1960 Das Stacheltier - Die Ballade vom freien Friederich
Das krumme Gewerbe (TV film)
Professor Mamlock (TV film)

TV seriály

2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Hochwild (S08E06)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)

Divadelní záznam

1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1963 Der Kirschgarten (divadelní záznam)
1956 Das tolle Lamm (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Nathan der Weise (TV film)
1982 Egmont (TV film)

Divadelní záznam

1990 Diktatur des Gewissens (divadelní záznam)
Philotas (divadelní záznam)
1989 Egmont (divadelní záznam)
1985 Torquato Tasso (divadelní záznam)
1970 Nathan der Weise (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky