foto

Jürgen Mikol

  • nar. 13.3.1942 (77 let)
    Marl, Nordrhein-Westfalen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stille Begegnung (studentský film)
2011 Hotel Lux
2010 Ihr mich auch (TV film)
Polda a vesničanka (TV film)
2005 Ewig rauschen die Gelder (TV film)
2003 Bernský zázrak
Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
2002 Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
Was nicht passt, wird passend gemacht
1993 Nordkurve
1988 Ein Treffen mit Rimbaud
1987 Peng! Du bist tot!
1986 Místo činu - Přátelé (TV film)
1984 Sprinter, Der
1982 Místo činu - Plyšová zvířátka (TV film)
1980 Panische Zeiten
1974 Tatort - Nachtfrost (TV film)

TV seriály

2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Alles nach Plan (E03)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Schwerkraft (S01E04)
2015 Matterns Revier (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kostele (S02E08)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E04)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1975 Schaurige Geschichten (TV seriál)
1972 Wir 13 sind 17 (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace