foto

Benedikt Kauff

  • nar. 1985
    Mohuč, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Elser - mohl změnit svět
2011 Hannah Mangold & Lucy Palm (TV film)
2010 Tatort - Bluthochzeit (TV film)

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace