foto

Prodromos Antoniadis

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Young Man with High Potential
2016 Neu in unserer Familie - Ein Baby für alle (TV film)
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
2011 Faust
2009 Lila, Lila
Romeo und Jutta (TV film)
2008 Verrückt nach Emma (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Unsere Grenzen (studentský film)
2005 Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
2004 Daltoni
2003 Tatort - Sag nichts (TV film)
2000 Strandgut (studentský film)
1999 Zum Sterben schön (TV film)

TV seriály

2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schuldenschnitt (S13E04)
Dornröschen (S13E03)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ich bin dann mal weg (S11E16)
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Elvis a polda (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Psycho (S06E12)
2004 Stromberg (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Tod einer Hostess (E11)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky