foto

Rodja Kükenthal

  • nar. 14.1.1974 (45 let)
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
Nord Nord Mord - Sievers und die Frau im Zug (TV film)
2017 Tatort - Gott ist auch nur ein Mensch (TV film)
2016 Lena Lorenz - Entscheidung fürs Leben (TV film)
Lena Lorenz - Spurlos verschwunden (TV film)
Tatort – Feierstunde (TV film)
Tatort – Zahltag (TV film)
2015 Anderst schön (TV film)
2014 Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
2013 Poslední léto (TV film)

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Lena Lorenz (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace