foto

Thomas Jauch

  • nar. 9.1.1958 (61 let)
    Bari, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
Nord Nord Mord - Sievers und die Frau im Zug (TV film)
2017 Nord Nord Mord - Clüver und der König von Sylt (TV film)
Tatort - Tanzmariechen (TV film)
2016 Lena Lorenz - Entscheidung fürs Leben (TV film)
Lena Lorenz - Spurlos verschwunden (TV film)
Tatort - Ein Fuß kommt selten allein (TV film)
Tatort – Zahltag (TV film)
2015 Kriminálka Istanbul - Club Royal (TV film)
Kriminálka Istanbul - Realitní makléř (TV film)
Kriminálka Istanbul - Smrtící sázky (TV film)
2014 Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
Tatort - Ohnmacht (TV film)
2013 Poslední léto (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
Tatort - Alter Ego (TV film)
Tatort - Kinderland (TV film)
Tatort - Mein Revier (TV film)
2011 Bloch - Inschallah (TV film)
Schimanski: Zločin a trest (TV film)
2010 Cíl: svoboda (TV film)
Místo činu: Kolín - Chladné srdce (TV film)
Místo činu: Kolín - Rodinná pouta (TV film)
2009 Místo dopadu: Berlín (TV film)
Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
2008 Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)
2007 Die Copiloten (TV film)
2006 Místo činu: Černé srdce (TV film)
Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Láska pod africkým sluncem (TV film)
Místo činu: Bez dechu (TV film)
2004 Das Duo - Falsche Träume (TV film)
Die Verbrechen des Professor Capellari - Der letzte Vorhang (TV film)
Místo činu - Návrat domů (TV film)
Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
2003 Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Herz der Finsternis (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
2001 Das Rätsel des blutroten Rubins (TV film)
Případy profesora Capellariho: Mileniny knihy (TV film)
Unser Pappa (TV film)
1999 Alphamann: Amok (TV film)
Beckmann und Markowski - Gehetzt (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
Světlovlasý opičák (TV film)
1998 Specialisté na vraždy - Paměti zabijáka (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Familienbande (TV film)
Doppelter Einsatz - Mißbraucht (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
Smrt učitele (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Daniel verschwindet (TV film)
Doppelter Einsatz - Jagdzeit (TV film)
Doppelter Einsatz - Nachtvögel (TV film)
Kreis der Angst (TV film)

TV seriály

2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Gute Väter, schlechte Väter (E16)
Mehr als Freunde (E15)
2017 Rozmarné jaro (TV seriál)
Životní poslání (E13)
Schritt ins Licht (E12)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Lena Lorenz (TV seriál)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Chuť do života (E04)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Staří přátelé - staří nepřátelé (S04E07)
Slepé nadšení (S04E06)
Příliš mnoho kuchařů (S04E05)
další epizody (4)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Partner, Die (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Die 2 - Gottschalk & Jauch gegen ALLE (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace