foto

Taťána Thielová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1983 Modrý kosatec (TV film)
O velkém nosu (TV film)
1982 Jak Jaromil ke štěstí přišel (TV film)
Paganini (TV film)
Červánková královna (TV film)
Švédská zápalka (TV film)
1981 Otýliina záhada (TV film)
Po rozvodu (TV film)
Rána pod pás (TV film)
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
O Ptáku Ohniváku (TV film)
1979 Na dvoře vévodském (TV film)
Příbuzenstvo (TV film)
Řekni mi to beze slov (TV film)
1977 Mílaři (TV film)

TV seriály

1982 Tři spory (TV seriál)
Spor dramaturga Stroupežnického (E03)
Spor herečky Kvapilové (E02)
1981 Tři spory (TV seriál)
Spor architekta Zítka (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky