foto

Curt Cress

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Mein Song für Dich (TV film)
2008 Tatort - Blinder Glaube (TV film)
2007 Die Masche mit der Liebe (TV film)
Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
2006 Bez důkazu: Pomsta
Bez důkazu: Pět kamarádů
Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - 50 Stunden Eiszeit (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
2004 Inspektor Rolle - Tod eines Models (TV film)
Macho v nesnázích (TV film)
Namaluj si lásku (TV film)
2003 Antonia - Tränen im Paradies (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Amtsmissbrauch (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Eishockey (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
Pfundskerl - Engel: Retter der Senioren, Der (TV film)
Subterano
2002 Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
Inspektor Rolle - Staatsgeheimnis (TV film)
Mrtvá hlídka
1999 Sám proti zlu (TV film)
1998 36 hodin strachu (TV film)
1996 Workaholic
1994 Eine Mutter kämpft um ihren Sohn (TV film)

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Uwikłani (TV seriál)
Joanna – na tropie zbrodni (E09)
Janusz – dramat ojca (E08)
Agnieszka – w spirali długu (E07)
další epizody (9)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1969 ZDF Hitparade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace