foto

Min-ah Kang

  • nar. 20.3.1997 (22 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bakhwayeong
2016 Hiya
2014 Joseonminyeo samchongsa
Namjaga saranghal ddae
2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
2011 Tongjeung

TV seriály

2018 Sigan (TV seriál)
2016 Dongjeong eopsneun sesang (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
Tumorou boi (TV seriál)
2015 Balchighage gogo (TV seriál)
2014 Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
2012 Sarangah sarangah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace