foto

Anders Refn

  • nar. 8.4.1944 (75 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 De forbandede år
1999 Seth
1993 Sort høst
1985 Létající ďáblové
1978 Slægten
1976 Strømer

TV seriály

1997 Taxa (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 De forbandede år
1999 Seth
1993 Sort høst
1985 Létající ďáblové
1978 Slægten
1976 Strømer
1974 Prins Piwi

TV seriály

1997 Taxa (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Bodilfesten 2004 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky