foto

Todd Casey

  • nar. 9.3.1981 (38 let)
    Ridgewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Krampus: Táhni k čertu
2011 Green Lantern: Emerald Knights

TV seriály

2013 Wander na cestách (TV seriál)
2012 Želvy Ninja (TV seriál)
2011 Thundercats (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
2007 Transformers: Animated (TV seriál)

Dokumentární

2010 Marvel Super Heroes: What The--?!

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky