foto

Patriq Pinheiro

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Renegáti
2013 Pět let
2011 Lügen haben linke Hände (TV film)
One Shot
2010 Zeiten ändern Dich
2009 Mé dvě ženy (TV film)
Ninja Assassin
2008 Little Paris
2006 Deutschmänner (TV film)
2004 Not a Lovestory
Žralok útočí (TV film)
1998 Gegen Ende der Nacht (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Unzertrennlichen, Die (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace