foto

Astrid M. Fünderich

  • nar. 27.9.1963 (56 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Menschenmögliche (TV film)
2015 Rhein-Lahn Krimi: Bauernopfer
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)
Unter der Sonne
2005 Crazy Partners (TV film)
In Sachen Kaminski (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Tatort - Der Name der Orchidee (TV film)
2003 Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
2002 Vanessa Kramer und der rote Skorpion (TV film)
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
Smrtelná touha (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - La Paloma (TV film)
1998 Specialisté na vraždy - Paměti zabijáka (TV film)
Twiggy - Liebe auf Diät (TV film)
Zmařené sny (TV film)
1997 Das Erste Semester
1996 Der Ausbruch (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Beat (S11E23)
Geisterjagd (S11E22)
Hotel Futuro (S11E21)
další epizody (11)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gift (S11E25)
Kindersegen (S11E24)
Der Pechvogel (S11E12)
další epizody (22)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Im Namen Gottes (S10E14)
Marathongirl (S10E13)
Der Mann im Mars (S10E12)
další epizody (29)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sühne (S09E15)
Dachschaden (S09E14)
Goldene Hände (S09E13)
další epizody (27)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
Tante Emma (S08E11)
další epizody (26)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
Künstlerpech (S07E08)
další epizody (22)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gewissensprüfung (S18E34)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Valentinstag (S06E10)
Der Priester ist tot (S06E09)
Krokodil (S06E08)
další epizody (24)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Am seidenen Faden (S05E11)
Verschlusssache (S05E10)
Tödliche Karriere (S05E09)
další epizody (22)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Um Haaresbreite (S04E14)
Sechs Richtige (S04E13)
Weitertanzen (S04E12)
další epizody (24)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wombats Ende (S03E15)
Probezeit (S03E14)
Man stirbt nur zweimal (S03E13)
další epizody (27)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Prototyp (S02E12)
Fatale Begabung (S02E11)
Killesberg-Baby (S02E10)
další epizody (27)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S01E05)
Judaslohn (S01E04)
Fankurve (S01E03)
další epizody (5)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Sarahs Hochzeit (S12E09)
Turbulenzen (S12E08)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßes Leben (S11E40)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die inneren Werte (S10E38)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2005 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Bankbesuch (S02E07)
Sabine! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Spurensuche (S06E17)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S06E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Mobbing Girls (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící sláva (S02E20)
Jed (S02E19)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Inka! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce