foto

Patricia Resnick

  • nar. 9.2.1953 (67 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dokonalé protiklady
2014 Popelka naruby (TV film)
2002 Válka Mary Kay (TV film)
2001 Jenifer (TV film)
Sex, lži a posedlost (TV film)
2000 The Expendables (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
1994 Grandpa's Funeral (TV film)
1992 Haló, tady Shirlee
1989 Jasnozřivý
1985 Maxie
1980 Od devíti do pěti
1979 Kvintet
1978 Svatba
1977 Tři ženy

TV seriály

2019 Výstřední společnost (TV seriál)
Mužatka (E06)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Temptation (S01E05)
2016 Recovery Road (TV seriál)
Surrender (E03)
2009 Olivia (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Hráč
1978 Svatba

Dokumentární

1988 Calling the Shots

Režijní filmografie

Filmy

1994 Grandpa's Funeral (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky