foto

Stefan Preiss

  • nar. 21.8.1955 (62 let)
    Auerbach, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kaltfront (TV film)
2015 Der weiße Äthiopier (TV film)
Schwester Weiß
Tatort - Kollaps (TV film)
2014 Es ist alles in Ordnung (TV film)
Rendezvous
Tatort - Ohnmacht (TV film)
Zwei mitten im Leben (TV film)
2013 Verratene Freunde (TV film)
2012 Sprinter - Haltlos in die Nacht (TV film)
2011 Ein guter Sommer (TV film)
Ein Tick anders
2010 Město pod tebou
Saša
Verhältnisse (TV film)
2009 Hilda
Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
Romy (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
2005 Wilsberg - Schuld und Sünde (TV film)
Wilsberg - Todesengel (TV film)
1991 Herz in der Hand (TV film)

TV seriály

2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace