foto

Robert Silver

  • nar. 24.3.1942 (78 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Raw Footage
2003 Láska s rizikem
1998 Devil in the Flesh
1991 False Arrest (TV film)
Stíny a mlha
1990 Lovec v ulicích
1989 Fletch žije
1987 Madam Mayflower (TV film)
Snědený a opuštěný
Srdce
1985 Poslední drak

TV seriály

2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
The Dark Time (S03E12)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Raygin' Bulls (S08E10)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Cupid & Psycho (S01E08)
Philly (TV seriál)
Brotherly Love (E18)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Pravdivé lži (S02E12)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Lovec, kořist (S02E13)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Znamení a předtuchy (S01E14)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Protože tě miluji (S05E11)
1991 Zákon a pořádek (TV seriál)
The Troubles (S01E20)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

Dokumentární

2002 Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky