foto

Agnès Garreau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Něvěrci
1996 Les faux médicaments (TV film)
Někdo to rád holky
Pigeon volé (TV film)
1994 Chasseur de loups (TV film)
1986 Můj švagr zabil mou sestru
1985 Bras de fer
1984 Cavaliers de l'orage, Les
Tęte dans le sac, La
1983 Scarlatine, La
Traversée de l'Islande, La (TV film)
1981 Vendredi ou la vie sauvage (TV film)
1980 Peau de chagrin, La (TV film)
1979 Paní Sourdisová (TV film)

TV seriály

1998 Avocats & associés (TV seriál)
Premier dossier (S01E01)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Le Choix d'une vie (S02E02)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Sexuální obtěžování (S02E02)
1992 Famille Fontaine, La (TV seriál)
1989 La vie Nathalie (TV seriál)
1980 Jean Chalosse (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky