foto

Jennifer Newrkla

  • nar. 4.7.1984 (35 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nisa
2010 Popelka (TV film)
2003 AT13 zasahuje: Šachmat (TV film)

TV seriály

2014 Die Detektive (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
Vitasek? (TV seriál)
Menschen im Hotel (E06)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Die Waffen nieder! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky