foto

Marie Munz

  • nar. 14.9.1973 (46 let)
    Stuttgart, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2009 Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
2006 Glück auf vier Rädern (TV film)
2000 Dir zu Liebe (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
1999 Requiem für eine romantische Frau
Tatort - Starkbier (TV film)
1997 Tod im Labor (TV film)
1994 Frauen sind was Wunderbares

TV seriály

2015 Dr. Klein (TV seriál)
Familienbande (S02E06)
Fehler (S02E04)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2006 Schmetterlinge im Bauch (TV seriál)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Allein gegen alle (S06E02)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Großstadtträume (TV seriál)
1997 Big Ben (TV seriál)
Smrt na turné (S02E02)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky