foto

Sandie Shaw

  • nar. 26.2.1947 (71 let)
    Dagenham, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Eat the Rich
1986 Úplní začátečníci
1973 Versuchung im Sommerwind
1968 Howerd's Hour (TV film)

TV seriály

1969 Sez Les (TV seriál)
1965 Dim Dam Dom (TV seriál)

Dokumentární

2017 My Generation
2011 Marlon Brando tuli Suomeen (TV film) - a.z.
2009 50 años de (TV seriál) - a.z.
2004 The Best of 'So Graham Norton'
The Rise of the Celebrity Class (TV film)
2003 Imagine (TV seriál)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2009 Queens of British Pop (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad) - a.z.
2006 The ONE Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1989 Pero ¿esto que es? (TV pořad)
1983 The Time of Your Life (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)
1970 The Val Doonican Show (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
Pikkuisen hymyä (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad) - herec, a.z.
Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
Hör hin, schau zu! (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Goldene Schuß, Der (TV pořad)
The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
The Dick Emery Show (TV pořad)
1961 Age tendre et tête de bois (TV pořad)
La grande farandole (TV pořad)
Musik aus Studio B (TV pořad)
Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace