foto

Volker Herold

  • nar. 29.1.1959 (60 let)
    Thale, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Callgirl v akci (TV film)
2009 Jen na lásce záleží (TV film)
2005 Liebes Spiel
1999 Downhill City
1995 Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)

TV seriály

2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Černá vdova (S05E02)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace