foto

Ciaran Flynn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Devil's Doorway
2015 Ten, který přežil
Zločin za bílého dne
2014 Robot Overlords
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
2010 Robin Hood
2009 Závod
2008 Hlad
2006 48 Angels

TV seriály

2018 Holky z Derry (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Smrt a slavíci (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
Seeing Things (S01E02)
2013 Scúp (TV seriál)
2011 Pravěk útočí (TV seriál)
Breakfast Club (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky