foto

Oliver Sauer

  • nar. 1960
    Rüsselsheim, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Für immer Sommer 90 (TV film)
2019 Caraba
2015 Schallstörung
2013 Poslední léto (TV film)
Třetí fáze (studentský film)
Wenn es am schönsten ist (TV film)
2012 Leg ihn um!
Mörderische Jagd (TV film)
Tatort: Die Ballade von Cenk und Valerie (TV film)
2009 Personenschaden (studentský film)
Pete the Heat
2008 Anker werfen (studentský film)
Die Glücklichen
Místo činu: Slaná smrt (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2006 Poslední vlak
Swinger Club
2005 Vyznání lásky (TV film)
2002 Edgar (studentský film)
2001 Rohat - Sonne, die die Nacht vertreibt (studentský film)
1999 Anthropophagous 2000 (amatérský film)
1992 Schattenboxer
1988 Unter Freunden

TV seriály

2020 Katie Fforde (TV seriál)
Für immer Mama (E40)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Zweiter Frühling (S16E15)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Mezi bratry (S23E03)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Einstand (S08E07)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Verzaubert (S05E20)
2010 A gURLs wURLd (TV seriál)
Koffie to Go (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Gut angelegt (S07E13)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Böse Mädchen (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Oko za oko (S12E09)
2007 2030 - Aufstand der Alten (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Grenzgänger (S02E06)
Tlusťoch (TV seriál)
Na ostří nože (S02E10)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 4 gegen Z (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E23)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Mobbing Girls (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Immenhof (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky