foto

Jevhen Šokalo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Juliette (Snář) (divadelní záznam)
2016 Leoš Janáček: Z mrtvého domu (divadelní záznam)
2009 Aljona (TV film)

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Postavení mimo hru (S02E11)
Nelidskost (S02E06)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
2009 Expozitura (TV seriál)
Ruská spojka (E10)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace