foto

Gene L. Coon

  • nar. 7.1.1924
    Nebraska, USA
  • zem. 8.7.1973 (49 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Questor Tapes, The (TV film)
1968 Cesta do Shilohu
1967 First to Fight
1964 The Killers
1963 The Raiders
1959 No Name on the Bullet
1957 Girl in the Kremlin, The
Man in the Shadow

TV seriály

1973 Hawkins (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 Paris 7000 (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Spockův mozek (S03E06)
Přízračná přestřelka (S03E01)
Podíl z akce (S02E20)
další epizody (4)
1967 Star Trek (TV seriál)
Jablko (S02E09)
Proměna (S02E02)
Věc soucitu (S01E27)
další epizody (7)
1965 Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Acapulco (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Malá soukromá válka (S02E16)
Chléb a hry (S02E14)
1967 Star Trek (TV seriál)
Trable s tribbly (S02E13)
Já, Mudd (S02E12)
Smrtící roky (S02E11)
další epizody (27)
1966 Star Trek (TV seriál)
Dovolená (S01E17)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
Jeho Veličenstvo vrah (S01E12)
další epizody (4)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace