foto

Dong-geon Lee

  • nar. 26.7.1980 (39 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Aegean Love
2015 Haehoo
2007 Aega
Jigeum saranghaneun saramgwa salgo issumnika?
2005 B-hyeong namjachingu
2002 Paemilli

TV seriály

2019 Dan, hanaui sarang (TV seriál)
Lebeorigi : sagijojakdan (TV seriál)
2018 Seukechi (TV seriál)
Yeougaksibyeol (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
2016 Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Shoopeodaedi Yul (TV seriál)
2013 Milaeui seontaeg (TV seriál)
2008 Bamimyeon bammada (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
2007 Saranghandamyeon ideulcheoleom (TV seriál)
2006 Seumail eogein (TV seriál)
2004 Nangrang 18 seh (TV seriál)
Pariui yeonin (TV seriál)
Yurihwa (TV seriál)
2003 Hongbune baktejeotne (TV seriál)
Jugdolog salanghae (TV seriál)
Sangduya, hakgyogaja! (TV seriál)
2002 Ling ling (TV seriál)
Ne meotdaero haera (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky