Reklama

Reklama

Sangduya, hakgyogaja!

(seriál)
  • Jižní Korea 상두야,학교가자! (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Cha Sang-doo (Rain) a Chae Eun-Hwan (Kong Hyo-jin) spolu vyrůstali jako nejlepší přátelé až do svých sedmnácti let, kdy si Eun-Hwanina matka půjčila peníze od sousedů a utekla i s Eun-Hwan a jejím mladším bratrem pryč z města. Díky nešťastné náhodě se Cha Sang-doo dostane do vězení pro mladistvé a po návratu zjišťuje, že se ho rodiče zřekli a odjeli do USA, Eun-Hwan utekla se svou matkou a ještě ho vyloučili ze střední školy. Po deseti letech se znovu střetává se svou dlouho ztracenou první láskou Eun-hwan, která učí matematiku na střední škole. Ve snaze znovu získat její srdce se Cha Sang-doo vrací zpět na školu, ale Eun-Hwan je bohužel zasnoubena s doktorem Kang Min-Sukem, který se stará o Cha Sang-doovu dceru Bori, která je v nemocnici s diagnostikovanou leukémií. Cha Sang-doo je svobodným otcem, který má Bori z „jednoho nočního stání“, když byl opilý. Díky vysokým účtům za Borinu léčbu se Cha Sang-doo stává gigolem, aby mohl platit její výdaje za léčbu. Mnoho okolností brání Cha Sang-doovi a Chae Eun-Hwan být opět spolu. (Dragoni)

(více)

Recenze (3)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Sang Doo! Let's Go To School - režie : Lee Hyung Min, producent The Snow Queen; (상두야, 학교가자! ; Sangdooya, hakgyo kaja!) je Romantickým Komediálním Dramatem, které mi trošku připomnělo Koizora. Po hereckém debutu Raina v seriálu Pul hauseu, kde jsem se s Rainem setkal poprvé a zároveň si ho oblíbil . Začátek seriálu nás zavede do Sang Doo-ova dětství a středoškolských let, kdy byly s Eun-hwan víc než jen dobrými přáteli a spolužáky. Postupem času se divák dozvídá Sang Doo-úv životní příběh plný nenaplněné lásky, zklamání a bolesti, který je podán hodně vřele a netlačí na pilu, velkým zpestřením je postupné "vybavování si vzpomínek z minulosti" téměř u všech hlavních postav . Seriál rozvíjí hned několik dějových linii a už zmiňovaných lidských osudů, které jsou "vybarvovány pomocí vzpomínek", další věcí která stojí za zmínku je Cha Sang-Doo-vo jednání v roli Gigola, Otce, Pracanta, Studenta, Zamilovaného mladíka a přítele Min-Suka !!! Spoiler !!! Prvních 10 dílu je podáno dosti nenásilnou formou, kde komediálnosti a roztomilosti je víc než dosti a každý vážnější okamžik je vyřešen s úsměvem ve tváři pro diváka. Pokud jsem u Pul hauseu chválil hudbu tak u Sang Dooa byla zase o něco lepší ♫ OST (My Love) ♫ . Od 11 do 16 dílu jsem se nestačil divit a takový to konec jsem rozhodně nečekal, další ze seriálu kde " Láska na sebe nechala, až moc dlouho čekat ", ovšem i posledních 6 dílů je naprosto okouzlujících. 85 % ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že nejsem příznivcem Raina ala herce (ačkoliv tady občas zahrál dobře). První asi tři čtyři díly mě absolutně nebavily a měla jsem co dělat, abych se donutila to dokoukat. Tak nějak jsem měla tušení, jak to všechno dopadne a jak se to všechno vyvrbí, ale říkala jsem si, že takovouhle cestou scénáři jít nemohou. Bum, prásk - mohou. Příběh je vystaven na spoustě klišé - ale to nevadí, i s klišé se dá žít. Ale nudila jsem se, zvraty byly takové umělé, všechny ty nedorozumění také a příběh je předvídatelný, což nevadí, když vás to baví, když vás seriál pohltí. Mně se to nestalo. Ale pokud máte rádi Raina, tak směle do toho, protože tady ho uvidíte v tolika variántách, že každá fanynka musí být uspokojena - mně stačí s ním jen tančit. Nadšená z tohodle dorama opravdu nejsem. Přeloženo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama