foto

Jevgenij Leonov

  • nar. 2.9.1926
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 29.1.1994 (67 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Amerikanskij děduška
Nasťa
1991 Pasport
1988 Dobrodružství tučňáků
Zabít draka
1986 Kin-Dza-Dza!
1984 Losjonok (TV film)
Vremja i semja Konvej
1983 Unikum
1982 Dom, kotoryj postrojil Svift (TV film)
Slzy padaly
1981 Tigrjonok na podsolnuche
1980 O bednom gusare zamolvite slovo (TV film)
Za spičkami
1979 Otpusk v senťabre (TV film)
Podzimní maratón
Volshebnoe koltso
1978 Dueňa (TV film)
Obyčejný zázrak (TV film)
1977 Muž jak se patří
Směšnyje ljudi
Ženitba
1976 Dlinnoje, dlinnoje dělo
Legenda o Ullenspiegelovi
1975 Afoňovo zmoudření
Cirkus v cirkuse
Fantik
Krůček k lásce
Starší syn
1974 Pod kamenným nebem
Prémie
Sovsem propaščij
1972 Jechali v tramvaje Ilf i Petrov
Podařená kvítka
Rallye Modrý průsmyk
Vinni-Puch i děň zabot
1971 Vinni-Puch idjot v gosti
1970 Běloruské nádraží
Karusel
Mež vysokich chlebov
1969 Nebuď smutný
Sviť, sviť, má hvězdo
Vinni-Puch
Čajkovskij
1968 Urok literatury
Viriněja
Zigzag udači
1967 Fokusnik
Pěrvyj kurjer
1966 Sněhová královna
1965 Jeden navíc
1964 Donskaja pověsť
Kot-rybolov
1963 Dvorní zpěvačka
Korotkije istorii (TV film)
Čerjomuški
1961 Pruhovaná plavba
1960 Sněhová pohádka
1959 Pověsť o molodožjonach
1958 Vykoupené štěstí
1957 Jaro, které se nevrací
Ulice plná překvapení
1955 Doroga
Rumjancevův případ
1951 V 90. minutě nerozhodně
1949 Sčastlivyj rejs

TV seriály

1977 I eto vsjo o ňom (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)

Divadelní záznam

1993 Pominalnaja molitva (divadelní záznam)