foto

Lucie Chlumská

  • nar. 4.9.1982 (38 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Velkofilm (TV film)
2006 Účastníci zájezdu

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Hořká pomsta (S04E29)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Dárek (S02E33)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Prohra (S03E14)
2009 Strážce duší (TV seriál)
Neviditelný zabiják (S02E03)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Divočina (S02E39)
Hvězdy jsou vysoko (S02E38)
Nezhasínej! (S02E37)
další epizody (4)
Četnické humoresky (TV seriál)
Tizian (S03E08)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ve dvou (S02E31)
Budu čekat (S02E29)
Dnes neordinujeme! (S02E28)
další epizody (5)