foto

Barry McGovern

  • nar. 1948
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Waiting for Godot
1999 Feliciina cesta
1998 Generál
Miracle at Midnight (TV film)
1997 Dary moře
Informátor
1996 Nezvěstný
1995 Statečné srdce
1992 Navždy a daleko
Treaty, The (TV film)
1991 Billy Bathgate
1990 Joe kontra sopka
1989 Dear Sarah (TV film)
1987 Riders to the Sea

TV seriály

2016 Vikingové (TV seriál)
A Good Treason (S04E01)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Drozd (S04E07)
2007 Tudorovci (TV seriál)
1987 Foreign Bodies (TV seriál)
1984 Caught in a Free State (TV seriál)

Dokumentární

2003 Check the Gate: Putting Beckett on Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace