foto

Mario Krebs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Let's go! (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Die Gurkenkönigin (TV film)
1996 Komisařka Rosa Roth - Cesta nikam (TV film)

TV seriály

2019 V podezření (TV seriál)
Evas letzter Gang (E30)
2018 V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2017 V podezření (TV seriál)
Die Guten und die Bösen (E28)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
2015 V podezření (TV seriál)
Grauzone (E23)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
Ohne Vergebung (E20)
Das Blut der Erde (E19)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Die Moorhexe (E15)
Napoleons Klo (E14)
další epizody (8)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
další epizody (7)
V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
Die elegante Lösung (E17)
Rückkehr (E16)
2010 V podezření (TV seriál)
Laufen und Schiessen (E15)
2009 V podezření (TV seriál)
Tausend Augen (E14)
Der schmale Grat (E13)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (6)
V podezření (TV seriál)
Die falsche Frau (E12)
Brubeck (E11)
2007 V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
Hase und Igel (E09)
2006 V podezření (TV seriál)
Ein neues Leben (E08)
Atemlos (E07)
2005 V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
2004 V podezření (TV seriál)
Touha po penězích (E03)
2003 V podezření (TV seriál)
Eine Landpartie (E02)
2002 V podezření (TV seriál)
Verdecktes Spiel (E01)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky