foto

Gerd Anthoff

  • nar. 12.8.1946 (74 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Loď snů - Bali (TV film)
2010 Svatá země tyrolská
2007 Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
2006 Kloane, Der
2002 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Zugvögel (TV film)
2001 Geregelte Verhältnisse
2000 Einmal leben (TV film)
Geier im Reisrand (TV film)
Geschichten aus dem Nachbarhaus - Pauline & Co. (TV film)
1999 Frische Ware (TV film)
1998 Ehrabschneider, Die (TV film)
1997 Porträt eines Richters (TV film)
1996 Drei in fremden Betten (TV film)
Místo činu: Mnichov - Aida (TV film)
Und keiner weint mir nach
1995 Über Kreuz (TV film)
1993 Sein letzter Wille (TV film)
1991 Erfolg
1986 Quadrille (TV film)
1985 Dom Juan (TV film)
1982 Starke Stamm, Der (TV film)
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
Die Medaille (TV film)
1972 Eisenwichser (TV film)
1969 Mann mit dem goldenen Pinsel, Der
1968 Die Entwaffnung (TV film)

TV seriály

2019 Reiterhof Wildenstein (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Evas letzter Gang (E30)
2018 V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2017 V podezření (TV seriál)
Die Guten und die Bösen (E28)
2016 V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
Betongold (E25)
2015 V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
Grauzone (E23)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Türkische Früchtchen (E21)
Ohne Vergebung (E20)
Das Blut der Erde (E19)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2011 V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
Die elegante Lösung (E17)
Rückkehr (E16)
2010 V podezření (TV seriál)
Laufen und Schiessen (E15)
2009 V podezření (TV seriál)
Tausend Augen (E14)
Der schmale Grat (E13)
Big Ben (TV seriál)
Dvojitý únos (S14E06)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Die falsche Frau (E12)
Brubeck (E11)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kouzelníka (S14E04)
2007 V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
Hase und Igel (E09)
Big Ben (TV seriál)
Oheň a žár (S13E02)
2006 V podezření (TV seriál)
Ein neues Leben (E08)
Atemlos (E07)
Willkommen im Club (E06)
2005 V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
Big Ben (TV seriál)
Láska a utrpení (S12E02)
2004 München 7 (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Nejlepší přátelé (E04)
Touha po penězích (E03)
Big Ben (TV seriál)
Mrtvý z močálu (S11E03)
Řád mravní čistoty (S11E02)
Válka hvězd (S11E01)
další epizody (4)
2003 V podezření (TV seriál)
Eine Landpartie (E02)
Big Ben (TV seriál)
Kandidát na ženění (S10E02)
Berlínský vzduch (S09E05)
Volný pád (S09E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Verdecktes Spiel (E01)
Big Ben (TV seriál)
Cirkusový vzduch (S08E04)
Závěrečný hvizd (S08E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
Hon (S04E04)
1998 Siska (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda vidlemi (S03E05)
Smrt bílého koně (S03E03)
1997 Big Ben (TV seriál)
Ruka ruku myje (S02E08)
1996 Big Ben (TV seriál)
Mezi přáteli (S01E03)
1993 Wildbach (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Josef Filser (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Divadelní záznam

1994 Der Komödienstadel - Die Goldene Gans (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky