foto

Gerd Anthoff

  • nar. 12.8.1946 (73 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Unter Verdacht - Evas letzter Gang (TV film)
2017 Unter Verdacht - Die Guten und die Bösen (TV film)
Unter Verdacht - Verschlusssache (TV film)
2016 Unter Verdacht - Verlorene Sicherheit (TV film)
Unter Verdacht – Betongold (TV film)
2015 Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
Unter Verdacht – Ein Richter (TV film)
2014 Unter Verdacht - Mutterseelenallein (TV film)
2013 Unter Verdacht - Ohne Vergebung (TV film)
Unter Verdacht - Türkische Früchtchen (TV film)
2012 Loď snů - Bali (TV film)
Unter Verdacht - Das Blut der Erde (TV film)
2011 Unter Verdacht - Die elegante Lösung (TV film)
Unter Verdacht - Rückkehr (TV film)
Unter Verdacht: Persönliche Sicherheiten (TV film)
2010 Svatá země tyrolská
Unter Verdacht - Laufen und Schiessen (TV film)
2009 Unter Verdacht - Der schmale Grat (TV film)
Unter Verdacht - Tausend Augen (TV film)
2008 Unter Verdacht - Die falsche Frau (TV film)
Unter Verdacht: Brubeck (TV film)
2007 Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
Unter Verdacht - Das Geld anderer Leute (TV film)
Unter Verdacht - Hase und Igel (TV film)
2006 Kloane, Der
Unter Verdacht - Atemlos (TV film)
Unter Verdacht: Ein neues Leben (TV film)
2005 Unter Verdacht - Das Karussell (TV film)
Unter Verdacht - Willkommen im Club (TV film)
2004 V podezření: Nejlepší přátelé (TV film)
V podezření: Touha po penězích (TV film)
2003 Unter Verdacht - Eine Landpartie (TV film)
2002 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Zugvögel (TV film)
Unter Verdacht - Verdecktes Spiel (TV film)
2001 Geregelte Verhältnisse
2000 Einmal leben (TV film)
Geier im Reisrand (TV film)
Geschichten aus dem Nachbarhaus - Pauline & Co. (TV film)
1999 Frische Ware (TV film)
1998 Ehrabschneider, Die (TV film)
1997 Porträt eines Richters (TV film)
1996 Drei in fremden Betten (TV film)
Místo činu: Mnichov - Aida (TV film)
Und keiner weint mir nach
1995 Über Kreuz (TV film)
1994 Der Komödienstadel - Die Goldene Gans (divadelní záznam)
1993 Sein letzter Wille (TV film)
1991 Erfolg
1986 Quadrille (TV film)
1985 Dom Juan (TV film)
1982 Starke Stamm, Der (TV film)
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
Die Medaille (TV film)
1972 Eisenwichser (TV film)
1969 Mann mit dem goldenen Pinsel, Der
1968 Die Entwaffnung (TV film)

TV seriály

2019 Reiterhof Wildenstein (TV seriál)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2009 Big Ben (TV seriál)
Dvojitý únos (S14E06)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kouzelníka (S14E04)
2007 Big Ben (TV seriál)
Oheň a žár (S13E02)
2005 Big Ben (TV seriál)
Láska a utrpení (S12E02)
2004 München 7 (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Mrtvý z močálu (S11E03)
Řád mravní čistoty (S11E02)
Válka hvězd (S11E01)
další epizody (4)
2003 Big Ben (TV seriál)
Kandidát na ženění (S10E02)
Berlínský vzduch (S09E05)
Volný pád (S09E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Cirkusový vzduch (S08E04)
Závěrečný hvizd (S08E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
Hon (S04E04)
1998 Siska (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda vidlemi (S03E05)
Smrt bílého koně (S03E03)
1997 Big Ben (TV seriál)
Ruka ruku myje (S02E08)
1996 Big Ben (TV seriál)
Mezi přáteli (S01E03)
1993 Wildbach (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Josef Filser (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky