foto

Martin Potter

  • nar. 4.10.1944 (74 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Outsiders, The (TV film)
1987 Gunpowder
1979 Lady Oscar
1978 Hluboký spánek
1977 Justine
1976 Satan's Slave
1974 Craze
1972 All Coppers Are...
1971 Mikuláš a Alexandra
1970 Goodbye Gemini
Olive (TV film)
The Only Way
1969 Satyricon
1968 Bonegrinder, The (TV film)
Year of the Sex Olympics, The (TV film)

TV seriály

1985 Léta Páně (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pokoj 237
1971 Ciao, Federico!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace