foto

Benjamin Strecker

  • nar. 23.12.1982 (37 let)
    Filderstadt, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Meer is nich
2004 Alles in Ordnung
Stauffenberg (TV film)
2003 Toyotafahrer leben länger (studentský film)
2002 Tatort - Bienzle und der süße Tod (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Beat (S11E23)
Geisterjagd (S11E22)
Hotel Futuro (S11E21)
další epizody (11)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gift (S11E25)
Kindersegen (S11E24)
Der Pechvogel (S11E12)
další epizody (25)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Im Namen Gottes (S10E14)
Marathongirl (S10E13)
Der Mann im Mars (S10E12)
další epizody (29)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sühne (S09E15)
Dachschaden (S09E14)
Goldene Hände (S09E13)
další epizody (27)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
Tante Emma (S08E11)
další epizody (26)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
Künstlerpech (S07E08)
další epizody (22)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Valentinstag (S06E10)
Der Priester ist tot (S06E09)
Krokodil (S06E08)
další epizody (24)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Am seidenen Faden (S05E11)
Verschlusssache (S05E10)
Tödliche Karriere (S05E09)
další epizody (22)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Um Haaresbreite (S04E14)
Sechs Richtige (S04E13)
Weitertanzen (S04E12)
další epizody (24)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wombats Ende (S03E15)
Probezeit (S03E14)
Man stirbt nur zweimal (S03E13)
další epizody (27)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lösegeld (S02E13)
Der Prototyp (S02E12)
Fatale Begabung (S02E11)
další epizody (28)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S01E05)
Judaslohn (S01E04)
Fankurve (S01E03)
další epizody (5)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Abgetaucht (S01E02)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky