foto

Craig Littler

  • nar. 1.8.1941 (75 let)
    Vero Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Murphy's Laws of Golf
1977 Sensitive, Passionate Man, A (TV film)
1976 Grand Jury
1975 Sheila Levine Is Dead and Living in New York
1974 Ohnivá sedla
1972 Superbeast
1970 Převozník
1969 Model Shop
1968 Muži na hranici
Rogues' Gallery
Rosemary má děťátko
Víc mrtvý než živý

TV seriály

1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Jason of Star Command (TV seriál)
Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace