foto

Larry Wilson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1988 Beetlejuice

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Der kleine Vampir
2006 Vánoce bez Santy (TV film)
2000 Příběhy upírka Rudolfa
Software
1994 Aliens for Breakfast (TV film)
1991 Addamsova rodina

TV seriály

1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
About Face (S07E10)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Doctor of Horror (S06E12)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Food for Thought (S05E04)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
On a Deadman's Chest (S04E03)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Easel Kill Ya (S03E08)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Doctor of Horror (S06E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky