foto

Andrew Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Maid for Each Other (TV film)
1987 Kdo je ta holka
1979 Žena v ringu

TV seriály

1997 Advokáti (TV seriál)
Save the Mule (S02E09)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Barman nahoře bez (S07E04)
1991 Stat (TV seriál)
1983 News Is the News, The (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)

TV pořady

1997 The View (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1979 Playboy's Roller Disco & Pajama Party (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1968 The Joan Rivers Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Quicksilver

Dokumentární

1979 Getting in Shape for 'The Main Event' (TV film)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky