foto

Tillbert Strahl

  • nar. 1977
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zum Glück gibt's Schreiner (TV film)
2016 Endstation Glück (TV film)
2015 Knopka (studentský film)
2008 Im Gehege (TV film)
2007 Die Todesautomatik (TV film)
2006 K3 - Kripo Hamburg: Gefangen (TV film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
2004 Die Sitte - Liebeswahn (TV film)
The Zen Warrior
2003 Im Labyrinth
2002 Holky při tom nepláčou
2001 Morgenland
2000 Moianacht

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Im Namen Gottes (S10E14)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wir sind nicht allein (S12E23)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Beze stopy (S14E14)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Im Alleingang (S12E01)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Verrückt nach Clara (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Osobní statečnost (S09E13)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky