foto

Ted Hamilton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 The Pirate Movie
1980 M Station: Havaj (TV film)
1978 Deerslayer, The (TV film)
1976 Love Boat, The (TV film)

TV seriály

1988 Nulová šance (TV seriál)
Zabiják (S01E01)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Hej doktore (S04E06)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)

TV pořady

1972 Graham Kennedy Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace