foto

Kristina van Eyck

  • nar. 30.10.1954 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deine Farbe
2013 Hannah Mangold & Lucy Palm: Tod im Wald (TV film)
2009 Láska za jiných okolností (TV film)
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)
Fliege hat Angst (TV film)
2003 September
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Stahlnetz - Ausgelöscht (TV film)
2001 Ein Yeti zum Verlieben (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Zrada z lásky (TV film)
1995 Fatale Mutterliebe (TV film)
1988 Polibek tygra
1987 Vaines recherches (TV film)
1985 Diavolo sulle colline, Il
1984 Der Havarist
Frau mit dem roten Hut, Die
1983 Leichten Zeiten sind vorbei, Die
1982 Liebeskonzil
1981 Egon Schiele - Exzesse
1980 Berlin Mitte (TV film)
Längste Sekunde, Die (TV film)
1977 Glücksucher (TV film)
Johnny West

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Auf der Suche nach dem Glück (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky