foto

Jonathan Tunick

  • nar. 19.4.1938 (81 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Dokažte mi vinu
1994 Last Good Time, The
1985 Brotherly Love (TV film)
1983 I Am the Cheese
1981 Endless Love
Pevnost Apačů v Bronxu
1980 Blinded by the Light (TV film)
Swan Song (TV film)
The Jilting of Granny Weatherall (TV film)
1979 3 by Cheever: O Youth and Beauty! (TV film)
3 by Cheever: The 5:48 (TV film)
Rendezvous Hotel (TV film)

TV seriály

1988 Tattingers (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Silná anténa (S01E07)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrt ve sklence vína (S07E02)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1977 Malá noční hudba

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace