foto

Anatolij Pašinin

  • nar. 15.9.1978 (42 let)
    Vladivostok, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pravilo boju
2012 Zoluška
2008 Admirál
Na kryše mira
Pugovica (TV film)
Zpátky na frontě
2006 Průsmyk smrti (TV film)
2003 Daže ně dumaj!
2001 Lvinaja dolja

TV seriály

2013 Ljubov na million (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
Provincialy (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Na kryše mira

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky