foto

James Mathers

  • nar. 5.5.1955 (65 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Shades of Vengeance
2018 Clark
2016 Broken Links
2014 Síla naděje
2012 Montana Amazon
Prozrazení
2011 The Chicago 8
2010 Tranced
2009 Aussie and Ted's Great Adventure
Balancing the Books
2008 Americká gangsterka
2003 Duch psa (TV film)
2002 V pasti (TV film)
2001 North Hollywood (TV film)
XCU: Extreme Close Up
2000 May Day
St. Patrick: The Irish Legend (TV film)
1997 Curse of the ShadowBorg
1994 Honor Thy Father and Mother: The True Story of the Menendez Murders (TV film)
Sexual Malice
1993 Dračí květ
Hidden Obsession
L.A. Goddess
Noční oči 3.
Wild Cactus
1992 Dům IV
Play Nice
Round Trip to Heaven
1991 Hra o dámu
Poslední výzva
Rock 'n' Roll High School Forever
Search for Signs of Inteligent Life in the Universe, The
Silent Night, Deadly Night 5: Smrtící hračky
1990 Je to v háji
Noční oči
Syngenor
The Forgotten One
1989 Zadar! Cow from Hell
1988 Masakr v údolí oddechu
Mimo zákon
Ve jménu lásky

TV seriály

1998 Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
1996 Hypernauts (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Striking Truth 3D
Who Is Harry Nilsson (And Why Is Everybody Talkin' About Him?)
2009 Jak Bruce Lee změnil svět (TV film)
2007 I See The Crowd Roar: The Story of William Dummy Hoy
2006 The Electric Company's Greatest Hits & Bits (TV film)
USA versus John Lennon
2004 Smile (TV film)
2003 When I Fall in Love: The One & Only Nat King Cole (TV film)
1997 Hey, Hey, It's the Monkees (TV film)

TV pořady

2002 Gilda Radner's Greatest Moments (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clark
2009 Aussie and Ted's Great Adventure

TV seriály

2013 Ray Donovan (TV seriál)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Pozdní návraty (S01E19)
1964 Bewitched (TV seriál)
Little Pitchers Have Big Fears (S01E06)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
1997 Beetleborgs Metallix (TV seriál)
1996 Big Bad Beetleborgs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky